Politică de confidențialitate


Această Politică de Confidențialitate guvernează modeul prin care Last Gear Publishing SRL colectează, folosește, administrează și dezvăluie informațiile personale ale utilizatorilor (denumiți în continuare “Utilizatori”) care accesează site-ul web www.drivemag.com (denumit în continuare “Website”). Această Politică de Confidențialitate se aplică Website-ului precum și tuturor produselor și serviciilor oferite de Last Gear Publishing SRL.

Informații cu privire la datele cu caracter personal

Este posibil să colectăm date cu caracter personal de la Utilizatori prin mai multe modalități ce includ, dar nu sunt limitate la situațiile în care Utilizatorii vizitează Website-ul, se înregistrează pe Website, se abonează la newsletter, răspund unui sondaj, completează un formular, sau, în conexiune cu alte activități, servicii, funcții sau resurse pe care le punem la dispoziție prin intermediul Website-ului. Utilizatorilor li se poate cere, în funcție de situație, numele, adresa de e-mail, adresa de corespondență și numărul de telefon. Utilizatorii pot, însă, să viziteze Website-ul în condiții de anonimat. Vom colecta date cu caracter personal de la Utilizatori doar dacă aceștia ne furnizează voluntar acest timp de informații. Utilizatorii pot oricând refuza să furnizeze date cu caracter personal, dar aceasta îi poate împiedica să acceseze anumite activități ale Website-ului.

Alte date de identificare

Este posibil să colectăm și alte date de identificare de la Utilizatori atunci când aceștia interacționează cu Website-ul. Astfel de date pot include numele browser-ului folosit, tipul sistemului de calcul și informații tehnice legate de modul în care Utilizatorii se conectează la Website, cum ar fi sistemul de operare sau furnizorul de internet, precum și alte informații asemănătoare.

Fișiere de tip cookies

Website-ul poate folosit fișiere de tip cookies pentru a îmbunătăți experiența Utilizatorilor. Browser-ul Utilizatorilor plasează astfel de fișiere de tip cookies pe hard drive-ul terminalului folosit pentru navigarea pe Website cu scopul stocării de informații dar în unele cazuri acestea pot urmări și alte informații cu privire la Utilizatori. Utilizatorii pot seta ca browser-ul să refuze aceste fișiere de tip cookies sau să emită alerte în momentul în care acest fișiere sunt trimise de Website. În cazul în care se optează pentru a doua variantă, este posibil ca unele secțiuni ale Website-ului să nu funcționeze corect.

Cum folosim datele colectate

Last Gear Publishing SRL poate colecta și folosi informații cu caracter personal de la Utilizatori cu următoarele scopuri:

Pentru a îmbunătăți serviciile oferite - informațiile pe care Utilizatorii le furnizează ne ajută să răspundem mai eficient cererilor și nevoilor acestora;

Pentru a personaliza experiența Utilizatorilor - este posibil să folosim informații oferite de Utilizatori pentru a înțelege cum folosesc aceștia, ca grup, serviciile și resursele oferite prin intermediul Website-ului;

Pentru a îmbunătăți Website-ul - pentru a trimite Utilizatorilor informații pentru care aceștia și-au dat acordul, informații legate de subiecte care credem să sunt de interes pentru aceștia.

Cum asigurăm protecția datelor dumneavoastră

Adoptăm metode corecte de colectare, stocare și procesare a datelor precum și măsuri stricte de securitate împotriva accesului neautorizat, alterării, dezvăluirii sau distrugerii datelor cu caracter personal, inclusiv nume de utilizator, parole, informații legate de tranzacții și alte informații stocate prin intermediul Website-ului.

Partajarea datelor cu caracter personal

Last Gear Publishing SRL nu vinde, tranzacționează sau închiriază datele personale ale Utilizatorilor către alți terți. Este posibil să partajăm informații generice cu caracter demografic cu partenerii noștri, afiliați de încredere sau advertiseri pentru scopurile menționate mai sus, dar aceste informații nu au legătură cu datele personale ale Utilizatorilor. Este posibil să folosim terți furnizori de servicii pentru o mai bună funcționare și administrare a Website-ului, ca în cazul sondajelor și a promovării prin newsletter. Este posibil să partajăm datele dumneavoastră cu caracter personal cu aceste terțe părți, pentru aceste scopuri limitate, numai în cazul în care avem permisiunea dumneavoastră.

Terțe website-uri

Utilizatorii pot întâlni pe Website reclame sau alt tip de conținut care duc direct către alte website-uri și servicii oferite de partenerii, furnizorii, sponsorii, advertiserii și alte terțe părți cu care colaborăm. Last Gear Publishing SRL nu controlează conținutul sau link-urile care apar pe aceste website-uri și nu se face responsabil de metodele folosite de aceste website-uri. Mai mult, aceste website-uri și serviciile pe care le oferă, inclusiv conținutul și link-urile folosite, se pot schimba în mod constant. Aceste website-uri și servicii aderă la propriile lor politici de confidențialitate și serviciu clienți. Navigarea și interacționarea cu orice alt website, inclusiv cu cele care oferă link-uri către Website-ul Last Gear Publishing SRL, sunt subiectul regulilor și politicilor proprii ale acelui website.

Publicitate

Reclamele care apar pe Website pot fi furnizate Utilizatorilor prin intermediul partenerilor noștri, care pot la rândul lor utiliza fișiere de tip cookies. Aceste fișiere permit unui server să recunoască computerul dumneavoastră de fiecare dată când vă trimit o reclamă online pentru a putea aduna informații (altele decât cele cu caracter personal) despre dumneavoastră sau ceilalți utilizatori ai computerului. Aceste informații le permit rețelelor de publicitate, printre altele, să furnizeze reclame personalizate în funcție de interesele dumneavoastră. Această politică de confidențialitate nu acoperă folosirea fișierelor de tip cookies de către oricare din advertiseri.

Modificarea acestei politici de confidențialitate

Last Gear Publishing SRL poate actualiza această politică de confidențialitate în orice moment. În momentul în care se efectuează o actualizare, vom modifica și data trecută în partea de jos a acestei pagini. Încurajăm Utilizatorii să verifice frecvent această pagină și să rămână informați despre felul în care alegem să protejăm datele cu caracter personal colectate. Ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu faptul că este responsabilitatea dumneavoastră să reveniți periodic asupra acestei politici de confidențialitate pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

Acceptarea acestor termeni și condiții

Prin folosirea acestui Website vă dați explicit acordul cu privire la această politică de confidențialitate și la termenii pe care îi include. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, vă rugăm să încetați folosirea Website-ului. Continuarea folosirii Website-ului după publicarea schimbărilor aduse aceste politici de confidențialitate va fi considerată drept acordul dumneavoastră cu privire la aceste modificări.

Legea în vigoare

Informațiile Utilizatorilor sunt colectate în conformitate cu prevederile legilor din Uniunea Europeană și România (Legea nr. 677/2001 cu privire la protecția cetățenilor cu privire la procesarea datelor cu caracter personal și a liberei circulații a acestor date - implementarea Directivei 95/46/EC). Orice dispută generată din folosirea Website-ului de către dumneavoastră va intra sub incidența legilor din România, indiferent de conflictul dintre eventualele dispoziții legale.

Fișiere de tip cookies

Fișierele de tip cookies sunt fișiere text de mici dimensiuni care pot fi stocate în hard drive-ul computerului dumneavoastră sau pe dispozitivele mobile cu scopul de a obține informații cu privire la configurația acestora și la obiceiurile dumneavoastră de navigare. Fișierele de tip cookies sunt folosite în principal pentru a facilita experiența dumneavoastră de navigare prin memorarea alegerilor pe care le-ați făcut - de exemplu, limba setată sau moneda folosită. Aceste fișiere asigură și recunoașterea dumneavoastră în momentul în care reveniți pe Website.

Fișierele de tip cookies nu cauzează prejudicii de niciun fel dispozitivului dumneavoastră și ne ajută să sporim securitatea Website-ului.

Pentru a vă folosi de toate funcțiile Website-ului, fie prin intermediul unui computer, al unei tablete sau al unui telefon mobil, vă sfătuim să acceptați aceste fișiere de tip cookies pentru a putea răspunde prompt și relevant cerințelor/nevoilor dumneavoastră.

Important - fișierele de tip cookies folosite în orice secțiune a Website-ului nu vor fi utilizate cu scopul colectării de date cu caracter personal precum numele, prenumele, adresa sau metoda de plată agreată de dumneavoastră.

Data actualizării

01.10.2018

Prin continuarea utilizării site-ului, acceptați utilizarea de cookie-uri. Mai multe detalii.
Sunt de acord

Citiți politica noastră privind utilizarea datelor dumneavoastră personale. E posibil sa folosim datele dumneavoastră pentru a vă servi reclame personalizate. Sunteți de acord?
Da
Nu
Vă puteți razgândi oricand in pagina Politică de confidențialitate.